Weer eens nieuwe customjingles van JAM in Dallas

27.04.2018 – Good-old jinglemaker JAM Creative Productions in Dallas heeft begin deze maand weer eens een nieuwe set custom jingles gepubliceerd. De naam van de serie is StreamLine, het zijn A-C jingles. Alle losse cuts ervan zijn online gezet voor K97.5 (favorites of yesterday and today). Jingleweb heeft er een exclusieve UNOFFICIAL demo van gemaakt, compleet met traditionele JAM-afkondiging (geleend van Dimension 2000), maar daarmee het is geen officiële JAM-demo!!
Bijna elke jingle is vervaardigd in 3 versies: standalone voor transitions (van langzame naar snelle plaat of andersom), een ingekorte versie (shotgun) met enkel de stationsnaam en een langere versie (ramp), waar de DJ’s van het station lekker over het middenstuk heen kunnen praten. De set bestaat uit 15 jingles inclusief TOTH (Top of the hour) en een jingle voor het weerbericht.
De jingles van StreamLine zijn inmiddels ook voor andere radiostations ingezongen: Lite 96.3 FM, More FM 106.9, 104.3 K-SHASTA, 103.1 Sunny FM, KWAV 96.9 FM en Now 97.7.
Fijn om weer eens een kersvers jinglepakket van JAM te horen. En een bijbehorend visueel logo te zien. Meer info over StreamLine op de JAM-site.
O ja, ‘Jerseyjinglefan’ plaatste recent op SoundCloud alle gezongen versies van cut 1 uit deze serie. Luister maar.