Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort

05.04.2018 – Johnny Pate, de man achter de muziek van Shaft in Africa, één van de fillers uit de Ferry Maat Soul Show leeft nog steeds en is 93 jaar oud! Dat meldt Peter de Munter in de de Ferry Maat Soulshow Groep op Facebook. Een link naar de filler zelf zit erbij. +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ PURE jingles heeft – net als vorig jaar – een aardige aftermovie gemaakt van de recent gehouden Radiodays Europe. Ze noemen het zelf The JingleMix. Het luisteren en kijken waard. Thomas Giger, de client relations manager van het bedrijf, staat er ook op, zie de still hierboven. +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Reelworld is de producent van de nieuwe SLAM! jingles, meldt Radio.nl. Het pakket bestaat uit 10 custom made jingles met een nieuw audiologo. Luisteren kun je HIER. +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Dit weekend – of net erna – meer over Jingleweb zelf en NPO Radio 5.