Jingles RadiOlympia nu al op Jingleweb te horen

03.02.2018 – Over een kleine week beginnen de Olympische Winterspelen in Pyeongchang, Zuid-Korea. Maar nu al is een deel van de jingles ervan te horen via Jingleweb.
Komende vrijdag beginnen in de Olympische Winterspelen 2018. Of eigenlijk komende donderdag al, want dan is er curling (zonder Frans Bauer) en schansspringen. Maar vrijdag is de openingsceremonie, dus die dag houden we maar aan als startdatum. Op die dag beginnen ook de uitzendingen van RadiOlympia. Het programma is dagelijks te beluisteren tussen 11.00 en 15.00 uur op NPO Radio 1. Er wordt in totaal 90 uur aan de Olympische Spelen besteed op de nieuws- en sportzender.

Patrick Lodiers

Nieuw is dat RadiOlympia voor het eerst tijdens de Winterspelen rechtstreeks vanaf locatie uitzendt, meldt de NOS.  Nieuw is ook dat het radioprogramma een samenwerking is tussen BNNVARA en de NOS. De presentatie is in handen van Jeroen Stomphorst en Patrick Lodiers (links op de foto).
De huiscomponist van NPO Radio 1, KH Music in Utrecht, heeft ook voor RadiOlympia de vormgeving gemaakt. In deze montage zijn alvast de cold opener, de opener en een stukje van de eindtune te horen. Als primeurtje voor de lezers van Jingleweb. Opmerkelijk is wel dat de kopjingle ook is ingesproken voor Dione de Graaff en Gio Lippens, terwijl zij dus niet op radio, maar op TV presenteren. Afijn, misschien was dat bij het inspreken van de jingles nog niet helemaal duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.