De man áchter Tony Blackburn

Jon Wolfert 1

26.09.2017 – De Engelse luisteraars stevenen af op het weekeinde waarin BBC Radio One zichzelf herdenkt: op 30 september beginnen de programma’s rond het 50-jarige jubileum, en iedereen denkt voor zichzelf alvast terug. De man die hier achter Tony Blackburn staat is Jon Wolfert, de baas van JAM Creative Productions Inc. uit Dallas. Hij staat zowel letterlijk als figuurlijk achter Blackburn, want Wolfert’s bedrijf maakte bijna vijftien jaar lang jingles. De input van de dj’s was uitputtend, er werd lang geluisterd naar wat ze wilden en daarna werd het precies zo uitgedokterd. LEES de herinneringen van Wolfert aan de topjaren (zowel voor de zender als voor zijn bedrijf) en zie de foto’s (hieronder voert Radio One DJ Janice Long Wolfert één van zijn eigen jingles, kennelijk een parodie op eat your words).

Jon Wolfert & Janice Long