Brandy “fier” op nieuwe jingles Contact FM Frankrijk

BRANDY_CONTACT_FM_PERSBERICHTbrandy_logo11.09.2017 – Brandy, het consultancy-bureau en jingleproduktiehuis in Brussel, is ook de komende jaren de vaste imaging-producent van het Noord-Franse station contact FM. Naast het maken van deze afspraak zijn ook 10 nieuwe CHR-cuts gemaakt voor het station, dat uitzendt in het gebied tussen Parijs en de Frans-Belgische grens. De nieuwe jingles zijn een uitbreiding van Brandy’s GrandHits-reeks die intussen 20 basiscuts bevat en een bijna oneindige reeks afgeleiden. De samenwerking tussen Contact FM en Brandy loopt al bijna 10 jaar.
“Onze consultants en producers maken er een erezaak van om met de zender mee te denken”, zegt Diederik Decraene, managing director bij Brandy. “Het draait lang niet alleen om de compositie en productie van leuke jingles. Ze moeten de merkstrategie dienen en de presentatoren helpen nog betere programma’s
te maken.” Beluister de 10 GrandHits-cuts.