De jingles van Top Format en Radio JND zijn BEST

Studio Radio JNDLogo Radio JND15.03.2017 – Radio JND is een online non-stop radiostation, dat 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste hits van vandaag en vroeger uitzendt, afgewisseld met de meest populaire Nederlandstalige muziek. De studio van Radio JND zit in Best, net onder Eindhoven, en op nog geen steenworp afstand van de McDonalds vestiging in Best met – vroeger – het grote standbeeld van Michael Jackson.
Al in het najaar van 2016 kreeg het station zijn jingles van Top Format in Haarlem, maar we hebben er tot nu toe geen aandacht aan besteed. 15 jingles in de versies ramps, station ID’s en shotguns, met daarnaast nog jingles voor nieuws, headlines, weer, verkeer en commercials. Alles erop en eraan dus, zou Theo Maassen zeggen. Luister hier naar alle losse cuts uit het pakket voor Radio JND.
Nog een leuke treingrap horen? Als je in de trein van Den Bosch naar Eindhoven zit zegt de conducteur halverwege plotseling: “deze trein stop niet te Best”.
O ja, de letters JND staan voor Jan Molenberg en Danny Canters = Jan en Danny.