En de winnaar van de jingles is … Jaap Schut

cart 3Michael Pilarczyk22.01.2017 – In juli vorig jaar gaf ex-DJ en presentator Michael Pilarczyk (rechts) aan dat hij een jinglerek weg wilde doen dat ooit in gebruik was bij Veronica Radio 3. Dit is wat Michael destijds schreef op zijn Facebook pagina: “Dit is de originele Veronica Radio 3 jingletoren uit 1988. Gebruikt door Jeroen van Inkel, Erik de Zwart, Wessel van Diepen, Bart van Leeuwen en mijzelf. En die hebben we meegenomen naar radio 538 ? Tijd om op te ruimen. Welk radiohart gaat hiervoor zorgen? Ook nog een aantal originele radio 538 jingles op dat + dat-recorder. Ik geef het graag aan iemand die het museum in stand wil houden”, zegt Michael Pilarczyk in juli op zijn Facebookpagina.
Vandaag heeft de ‘winnaar’ zijn buit mogen ophalen: Jaap en Jacqueline Schut, die samen het sympathieke RockArt Museum in Hoek van Holland beheren (en een jaar geleden te maken hadden met een forse waterschade). Zij zijn sinds vanmiddag de trotse nieuwe eigenaars van het jinglerek, binnenkort te zien in het museum. En zo hoort het ook.
Let vooral op de historische cart helemaal boven in het rek (klik op de foto om deze te vergroten). Want daarop staat het voor Veronica zo broodnodige geluid van …. de zee…… Wie meer daarover wil lezen en horen, klikt even HIER.