3FM verandert, de jingles veranderen mee

visual-3fm-netherlands-november-2016-nl3fm-logo18.11.2016 – We wisten het nog niet zeker (zie bericht van afgelopen zondag), maar nu wel. Met de ombouw van NPO 3FM blijft jinglebedrijf PURE Jingles in Hilversum de vaste leverancier van vormgeving. Nu Domien Verschuuren (foto hieronder) de ochtendshow van Giel Beelen heeft overgenomen, en daarmee nieuwe vormgeving moest worden gemaakt, blijft PURE aan boord.
domienDe promoteksten die worden meegestuurd met de bekendmaking worden steeds strakker. “NPO 3FM is brand now”, zo stelt het persbericht dat wij binnenkregen. “Hier weten ze wat er vandaag speelt, in de muziek en in jouw leven. NPO 3FM is je eigen plek. On-air, online en onderweg op je telefoon.” Kijk, dat zijn sterke liners. “De nieuwe ID’s voor NPO 3FM voelen persoonlijk, dichtbij en vol energie”, schrijven ze verder. 16 cuts die het geluid van nu ademen en de sound van het nieuwe 3FM zijn, en zo is het ook. Check hier de nieuwe jingles.
Overigens wel knap hoe de concertbezoeker op de bovenste foto al crowdsurfend én een foto maakt én een logo van NPO 3FM tussen zijn voeten weet te balanceren. Het resultaat van die foto krijgen we graag een keer toegestuurd. ;-)