Kapsalons in voormalige jinglestudios

insurance-lane-001

hair-extensions17.11.2016 – Wat zou het toch zijn dat kapsalons zich zo enorm aangetrokken voelen tot jinglestudio’s in Dallas. We meldden eerder al dat in het eerste pand van JAM aan de 4631 Insurance Lane inmiddels het hoofdkwartier is geworden van kapsalon Song Bird. JAM zat in het pand met de blauwe deur. Maar nu is er ook een kapper gekomen in de voormalige PAMS-studio aan 4141 Office Parkway. In de penthouse suite (een nogal overdreven Amerikaanse naam voor de bovenetage) kun je nu hair-extensions laten aanbrengen en op de site van het bedrijf 24Ish salon, zie je ook een insurance-lane-003trotse bezitter van deze haarverlenging poseren voor de witte steentjes van de oude jinglestudio. En bij Song Bird kun je ook even binnen kijken via de site, en daar staan nu potjes met smeersels op de plek waar de jinglesingers de sterren van de hemel zongen voor Veronica en de BBC en noem ze maar op. Bovendien hebben ze ook nog foto’s van een versgeschoren klant voor hun deur. Achter het bescheiden gebouwtje verrijzen inmiddels hoge appartementenflats. Dat is zeer a-typisch voor Dallas (de stad is zeer uitgestrekt, de grond relatief goedkoop), maar mensen wonen in deze wijk die in populariteit stijgt graag dichter op elkaar en zo verrijst er daadwerkelijk iets als een wijk met woonstraten.

insurance-lane-002

songbird-002

songb-0