JINGLES KORT ++ JINGLES KORT ++ JINGLES KORT

brandy-radioJINGLES KORT ++ JINGLES KORT ++
09.11.2016 – Het najaar van 2016 moet tot dusver het drukste uit de Brandy-geschiedenis zijn, meldt Brandy-boss Diederik Decraene. Binnenkort komen ze met enkele custom producties, maar in de tussentijd heeft het bedrijf een demo gemaakt en gepubliceerd met “customized” pakketten. In de demo hoor je enkele cuts voor Métropolys in Frankrijk, One fm in Zwitserland en M-FM en Pop Radio in Canada. “De jingles klinken alsof ze voor die zenders zijn gemaakt ook al zijn ze geproduceerd op bestaande muzikale basistracks”, meldt Diederik vanuit Brussel trots en terecht.
PURE Jingles red 200 kleinJINGLES KORT ++ JINGLES KORT ++
Over Brussel gesproken. Studio Brussel, het alternatieve popstation van de VRT dat ook in Nederland graag wordt beluisterd, heeft nieuwe jingles, vervaardigd door PURE Jingles in Hilversum. Melodische, pittige en krachtige cuts, 10 stuks. Luister hier naar die jingles.
JINGLES KORT ++ JINGLES KORT ++