Naam en sonic logo JOE aangepast

merken-medialaanbrandy_logo17.10.2016 – JOE, naast Q Music het tweede commerciële radiostation in Vlaanderen, is dit najaar volledig gerestyled. Brandy Jingles, de internationale jingleproducent uit Brussel, tekende voor de sonic branding van het station. Nodig, want JOE is de nieuwe naam voor het station dat tot voor kort JOE FM heette. Ook de slogan van de zender is nieuw: All the way. En tsja, dan moeten er nieuwe jingles komen.
Bovendien loopt bij Joe loopt deze week de finale van de Top 2000, een hitlijst waarvoor ook een speciaal jinglepakket werd geproduceerd.
JOE is 1 van de 2 radiomerken van het bedrijf Medialaan in Vilvoorde, onder meer de moedermaatschappij van het eerste Vlaamse commerciële televisiestation: VTM. Het bedrijf is genoemd naar de straat in Vilvoorde waar het aan is gelegen. Het gebouw van JOE (en dus ook voor Q Music, VTM en al die anderen) ligt precies over de grens van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in Vlaanderen dus. Op de meter af net buiten de stad dus. Maar terug naar de jingles; een aircheck van de Top 2000-jingles kun je HIER horen.