Giel legt zijn digitale jinglemachine uit

Giel 227.08.2016 – Al in 2012 konden wij op Jingleweb melden dat er een digitale jinglemachine is ontwikkeld die werkt op basis van de iPad. De zogenaamde Jingleplayer is vervaardigd door Jingleproducent VHU Europe in Hilversum. The Jingleplayer maakt het mogelijk talk-over beds ‘live’ en ‘in de maat’ op lengte te maken. Ook kunnen DJ’s 4 effecten door elkaar heen laten horen. Giel 1De app is ontwikkeld in nauwe samenwerking met TROS 3FM DJ Bart Arens (Mega Top 50) en 3FM vormgever Ivo Samplonius. De iPad Jingleplayer is steeds met 1 vingertip te bedienen. En eerlijk is eerlijk: het ding ziet er gelikt uit. De professionele jingle app voor de iPad is nu verkrijgbaar in de App Store. Destijds gaf DJ Silvan Stoet van Radio Veronica er een uitleg van, maar op Youtube vonden we een video waarin Giel Beelen het ding toelicht en de jingles laat horen uit zijn ochtendshow. Tot nu toe door ruim 4800 jinglenerds zoals wij bezocht. Bekijk de video hier.
Meer info op www.thejingleplayer.com.