Kerstjingles in de zomer

foto Bart van Hoof26.08.2016 – De eerste pepernoten liggen al in de winkels. Waarom zouden er dan niet al kerstjingles op de radio zijn? Nou, zover is het nog nét niet, maar bij Top Format in Haarlem worden rond deze dagen kerstjingles gemixed voor de regionale Omroep Brabant. Die heeft vanwege wisseling van programmering opnieuw behoefte aan nieuwe jingles en liet die na een pitch maken in Haarlem. Een filmpje van de strijkers-sessie publiceerden wij onlangs al, zonder toen te weten dat het daar ook om de Omroep Brabant jingles ging. We hadden het aan de melodielijn van het logo kunnen horen. En nu kunnen we daar dus ook foto’s van de mixage bij voegen, want ook de zang is inmiddels opgenomen. Ach, nog 4 maanden, en het is alweer 2e Kerstdag… (foto’s Bart van Hoof, rechts op de bovenste foto)