De smakelijke Top Format jingles op Paprika Tasty Radio

3 leden van het Dreamteam van Top Format02.07.2016 – Twee weken geleden is een nieuw radiomerk gelanceerd: Paprika Tasty Radio. De aankondiging was een week ervoor op de GreenTech beurs in de RAI in Amsterdam. De zender is in eerste instantie bedoeld voor mensen die in de teelt, toelevering en handel van groente en fruit werken, maar later ook voor de eindconsument. “Hoe leuk is het dat de radiozender, die alle mooie producten uit de tuinbouw promoot aan een jonge energieke doelgroep, ook gewoon in de kas, fabriek, opslagruimte, op kantoor of in de auto aangezet kan worden?”, zegt zendercoördinator Joey Koeijvoets tegen KAS GroenteNet. De audiobranding van Paprika Tasty Radio komt van Top Format in Haarlem, zo maakte het bedrijf gisteren bekend.
Promotiefoto Paprika Tasty RadioHet betreft CHR pop-jingles vervaardigd door een groep medewerkers die Top Format #dreamteam is gaan noemen. De Paprika Tasty Radio set is opgebouwd rond 13 thema’s en bestaat uit een groot aantal ramps, basic ID’s, shotguns, TOTH, en bedjes voor nieuws, weer en verkeer. Daarnaast is ook een sweeper-pakket van 15 cuts gemaakt. De Paprika Tasty Radio set is gecomponeerd en geproduceerd door Gijs Knol en Bud Kolk (links op de foto) in samenwerking met Dave Albers. Luister naar de demo.