Ouwe taaie jippie jippie yee

JanieFrickeTrellaHartGleniTaiBrianBeck15.06.2016 – Jingleverzamelaar Ken R. (Deutsch) laat weer even van zich horen. Op jinglesamplers.com zette hij deze week een aardige foto die hij in 2008 in Dallas maakte, toen ze daar jingleveteraan Tom Merriman kwam eren. De gezichten zeggen misschien niet alles, maar hier op de foto staan, van links naar rechts, dus zeg maar – met de klok mee: Janie Fricke, Trella Hart, Gleni Tai en Brian Beck. Oók jinglevetenaren, ze zongen bij PAMS en bij TM, Gleni was bekend omdat ze bij PAMS met een hoge stem met de brass-sectie kwam meezingen. Het was een gimmick op series 27, de Jet set. Wie dat nog nooit hoorde loopt hopeloos achter, dat komt niet meer goed, maar wie het al wel kende kan hier de jingles in een versie horen met afwijkende teksten. En Janie Fricke werd een tamelijk bekende country-zangeres in de States, zo eentje met een snik in de stem, beluister haar en zie haar ook.