Ferry Maat – uit het ziekenhuis

Ferry Maat en Wolfman Jack samen, courtesy Photoshop
TROS - DJ Ferry Maat 010
Ferry Maat bij de TROS, jaren tachtig. (Collectie Beeld en Geluid)

Ferry Maat 2016 ziekenhuis28.03.2016 – Even flink schrikken – Ferry Maat is in het ziekenhuis terecht gekomen, en is daar inmiddels gelukkig ook weer uit – met naar het zich laat aanzien een goede afloop. Hij schrijft er zelf uiterst laconiek over op z’n Facebook-pagina: “Maatje had al vaker last van huidkanker, maar deze keer was ’t serieus mis. Ongeveer een rijksdaalder uit m’n voorhoofd gesneden en weer dichtgeplakt met een stuk uit m’n schouder….. Nu afwachten. Voor de schoonheidsprijs kwam ik toch al 69 jaar niet in aanmerking en op de radio zie je er niets van.”  Bij wijze van troost een Photoshop bewerking van Maat en zijn jingleheld, Wolfman Jack. Goede beterschap, Ferry!