Radio 1 publiek wordt daas van Tom de Ridder

Tom de Ridderwhaaaaaahhhh07.01.2016 – We kleuren af en toe buiten de lijntjes op Jingleweb, ook vandaag permitteren we ons die vrijheid maar weer eens. Dit bericht gaat niet over jingles, maar over de STER-blokken. Sinds de jaarwisseling is Tom de Ridder weer te horen op NPO Radio 1, met zijn MKB Brandstofpas. In elk blok, voor en na het nieuws, steeds maar weer met die achterlijke tankpas. Net als vorige zomer, net als bijkans het gehele jaar 2014. De nieuwszender wordt er veel over gebeld en het Twitterverkeer knettert rond: kan dat niet wat minder met die Tom de Ridder? Jurgen van den Berg, de nieuwe ankerman in de ochtend, beloofde dat de Radio 1-chef de zaak met de STER-directie gaat aankaarten. LUISTER HIER naar dat fragment en zie meteen Jurgen als man achter de baard (sorry: achter de microfoon). Grappig genoeg wordt ook het MKB Nederland helemaal gek van de pas. Die is helemaal niet van ons, zegt directeur Leendert Jan Visser, het is gewoon een commercieel bureau dat zich de naam heeft aangemeten en voor het gebruik fors geld vraagt. Dat moet ook wel, alleen al om al die rottige spotjes te betalen.