Introjingles van PURE Jingles

ScreenHunter_591 Dec. 24 12.3123.12.2015 – PURE Jingles in Hilversum stuurt ons een audiofile met highlights van Power introjingles voor 3FM (Nederland), Studio Brussel (België), NRJ (Frankrijk) en WKTU (UISA, New York) uit 2015. Slim, want het jinglenieuws ligt plat in deze donkere dagen voor de Kerst en elk berichtje is meegenomen. Power intro´s zijn slimme jingles, want ze combineren een tekst en een hit tot één geheel. Want daarmee kan je als radiostation een hit naar je toe trekken. Stel: je hoort een hit op 538. Hoor je diezelfde plaat ergens anders, dan hoor je in je achterhoofd de introjingle van 538, terwijl je daar dus niet naar luistert. Maar toch heeft 538 dan weer dan weer een punt gescoord in je hersenkwab. Zo simpel doch doeltreffend werkt het. Hoor de kerstverse demo van PURE Jingles HIER.