Bank maakt goeie sier met TV-campagne JAM

BNC Bank

tvgirl26.11.2015 – Halverwege de jaren tachtig maakte JAM, de jinglemaker uit Dallas, het pakket Yours Truly, voor TV Channel 8, dat was een Canadees station. En nu zijn een paar van de spots ingezongen door First BNC, niet een zénder, maar een bank in Dakota. De bank viert dit jaar de 25ste verjaardag en doet dat dus nu met jingles die nog net een tikje ouder zijn. JAM zette destijds alles op alles om van het pakket iets moois te maken (en dat werd het ook), vooral in de hoop dat ze naast de radiostations ook de TV-zenders voor jingles konden interesseren. Nooit goed gelukt, de televisie deed het liever met bombastische muziek waarop een voice-over iets stoers kon roepen. Niettemin kwamen er wel eens klanten naar Dallas, en JAM-baas Wolfert maakte deze MONTAGE van wat ze dan leverden. En HIER staat het spotje van de bank, en dat is precies wat je van zo’n Amerikaans bankspotje kunt verwachten: ouders, twee kinderen en een hond in een met zon overgoten landschap. Hartje zomer, financieel geen wolkje aan de lucht.