Radio West shopt bij The Rocketeers

Gebouw RTV West15.11.2015 – De regionale Radio West in Den Haag mag zich sinds afgelopen maandag 9 november gelukkig prijzen met een nieuw jinglepakket, vervaardigd door The Rocketeers in omroepstad Hilversum. Dat is hetzelfde bedrijf dat ook de lekkere jingles maakte voor Radio 10 en de 2015-versie produceerde van de stokoude Van Inkels Kledingadvies-jingle. En omdat zo goed als geen enkele regionale omroep in Nederland nog resing-jingles bestelt, is ook dit pakket custom gemaakt. Het koor bestond uit 2 dames en 1 heer. De set bevat 7 algemene jingles, 2 muziekbeds, en jingles voor nieuws, weer, verkeer.

Joost Griffioen - still uit video The Rocketeers

“En een nieuw logo”, benadrukt Joost Griffioen van The Rocketeers. “De jingles moesten het frisse en vrolijke karakter uitstralen dat Radio West straks in 2016 nog meer heeft. Na een tijd ‘leeft’ het pakket echt on air en wordt het dat vertrouwde geluid waar je onbewust van gaat houden”, zo zegt hij desgevraagd. De demo van ruim 12 minuten laat alle cuts horen.

Naar verluid zijn de radiomakers van Radio West zó blij met de jingles, dat automobilisten op de naastgelegen snelweg A4 ze soms door de ramen heen horen schallen…