PURE: 3 Zweedse vliegen in 1 klap

P3 banner - bron PURE Jingles13.11.2015PURE Jingles in Hilversum heeft drie Zweedse radiozenders van nieuwe jingles voorzien: P3, P3 Star (CHR) en P3 Din Gata (Urban), alle drie vallend onder de publieke Sveriges Radio paraplu. PURE heeft voor de stations een nieuw P3 audiologo ontwikkeld en een eigen audiohuisstijl voor elk van de 3 zenders. Elk pakket bevat 1 Top of the Hour, 10 jingles en 10 fillers. P3 zelf kreeg daarnaast ook nieuwe vormgeving voor het nieuws. De P3 Star jingles zijn zowel gezongen als voorzien van een voice-over. Horen hoe de nieuwe styling klinkt? Luister naar P3, naar P3 Star of naar P3 Din Gata. Enneuh, Din gata is Zweeds voor ‘jouw straat’. En een jingle heet in Zweden gewoon jingle. ’t Is maar dat je het weet. De publieke omroep in Zweden bestaat sinds 1925 en viert dit jaar dus zijn 90-jarig bestaan.