Nieuwe stem Omroep Brabant radio

Maurice Verschuuren01.10.2015 – De regionale Omroep Brabant verruilt vanaf vandaag na 20 jaar officieel zijn radiostem. De stem van Ad Mulders was op maandag 6 maart 1995 voor het eerst op de Brabantse radio te horen toen de nieuwe programmering van start ging. Mulders verving toen good-old André van Dongen, die dat zo ongeveer sinds de start van de zender in 1976 had gedaan.
Omroep_Brabant_logoVanaf vandaag is Maurice Verschuuren de nieuwe zenderstem van Omroep Brabant radio. Hij is ook de drijvende kracht achter het jinglebedrijf NOVAZ Media Group in Berkel-Enschot. Hij zal alle centrale spots en promo’s voor de zender inlezen. Verschuuren werkte eerder voor onder meer 3FM, Decibel, CAZ!, Q-Music, SLAM!FM en KX Radio.
Wat de vertrekkende Ad Mulders betreft: Misschien een goede suggestie voor Omroep Brabant radio om hem uit te zwaaien met …… een leuk radio-item… ?!