Radio 2 krijgt wéér nieuwe jingles

Leonie-MeijerRadio 2 - Logo & DJ's def30.09.2015 – Bezuinigingen of geen bezuinigingen, Radio 2 (oh, pardon, NPO Radio 2) krijgt vanaf komende zaterdag wéér nieuwe jingles. Het nieuwtje meldt Radiofreak.nl, de interpretatie komt van ons. De jingles zijn opnieuw gemaakt door Wise Buddah in London en ingezongen door de Nederlandse zangers Leonie Meijer (zie foto) en Nils Krake (zie geen foto). Het gaat niet enkel om zenderjingles, maar ook een update van de audiovormgeving voor nieuws, weer en verkeer. De meest recente zenderjingles voor Radio 2 stammen uit december 2012, later werden wel programmapakketten gemaakt voor onder meer Wout2Day, Gijs Staverman en Grand Cafe Kranenbarg. Rechts nog een ‘oude’ visuele uiting van Radio 2. De 2 jingles die we eerder vandaag hebben gepubliceerd hebben we op last van NPO Radio 2 moeten verwijderen. Jammer.