De tune van de vlog van Giel….

ScreenHunter_452 Jul. 19 08.4323.07.2015 – 3FM-DJ Giel Beelen heeft sinds 4 maanden een vlog op Youtube. En voor de laatste tijd onder een steen heeft gelegen halen we Wikipedia er even bij: een vlog (een afkorting voor video weblog) is de benaming van een dagboek (Engels: log) op internet, waarbij het grootste deel van het dagboek bestaat uit videobeelden. De vlog is een variant op het blog (afkorting voor weblog), waarbij de inhoud voornamelijk tekst is.
ScreenHunter_451 Jul. 19 08.42Giel is er inmiddels helemaal aan verslingerd, meldde hij onlangs in Broadcast Magazine. “Ik stop nooit meer met Youtube”, zegt hij daar. Hij heeft zijn videokanaal Giels gedoopt. De populairste video is al meer dan 50.000 keer bekeken.
En een vlog heeft een tune nodig, zo leerden ook wij. En dus stapte Giel naar een bevriende studio-eigenaar en liet daar een geinige tune maken. En daarvan maakte hij natuurlijk weer een VLOG. En om de interactiviteit te stimuleren roept hij zijn lezers ook nog eens op een eigen tune in te sturen: “Knutsel zelf wat in elkaar als je durft en stuur je resultaat (doe ook maar via wetransfer) naar mailto: Gielsleader@gmail.com.” We zijn benieuwd wat dat heeft opgeleverd.