SOB ook op Ibiza.., te zien

sob IbizaSOB Still 219.07.2015 – De video is alweer bijna 3 jaar oud, (want gepubliceerd op 16 december 2012), maar nog altijd leuk om naar te kijken. Het betreft SOB Audio Imaging in Amsterdam en Radio SydhavsØerne in Denemarken. Dit AC station liet einde 2012 nieuwe jingles inzingen in Amsterdam.

SOB Still 1Er werd flink pizza gegeten na de sessie (zo lezen we op Facebook) en stationsmanager Kim Nielsen (hij had wat ons betreft ook Knut Johansson kunnen heten, zie foto links) wilde niet-te-agressieve jingles met een hedendaagse, vrolijk en positieve toon. En die heeft hij gekregen. In de video is ook diezelfde Kim Nielsen te zien, evenals SOB-opperhoofd Hans Everling, en je hoort de jingles. En de grote foto met verkeerde SOB-logo? Ach, die maakten wij van WC-Eend onlangs op Ibiza, want daar is een graffiti-fan ook fan van de jingles van SOB.