Je wordt wel eens melig van al die promo’s …..

Veronica - 1986 - Lex Harding 14-03-1986.JPG

01.07.2015 – Voor sommigen discjockeys is het inspreken van promo’s het hoogst haalbare op aarde. Want je zet er een stempel mee op de radiozender waarvoor je werkt, ook buiten de uurtjes die je elke dag zelfs in het programmarooster mag vullen. Maar als je heel veel promo’s inspreekt wordt je daar ook wel eens melig van. In onze archieven zitten nogal wat voorbeelden en laten we deze er uit halen en het stof er vanaf blazen: Lex deed in de begindagen van de Veronica Omroep Organisatie de spots voor de lucratieve drive in show en maakte een ondeugdende versie. Laten we zeggen dat de tekst in de spot het gedachtengoed van de gemiddelde dj bijzonder goed reflecteert. Dat de naam van Ad Bouman zo prominent wordt genoemd is ook niet zo toevallig, er zijn wat autobiografische tendensen.

Hoor het hier:  Veronica Omroep – Lex Harding sex drive in