Albert West zong ook veel jingles

Albert West overleden 204.06.2015 – Vanochtend is in het ziekenhuis van Tilburg zanger Albert West overleden. Hij werd slechts 65 jaar. Op zijn website staat de volgende opmerkelijke zin: “Bij het krieken van de dag, juist terwijl de vogels rond het St. Elisabeth Ziekenhuis met hun eerste lied begonnen, sloot “onze Appie”, die grote hits scoorde als ‘Cha-La-La I Need You’, ‘Give A Little Love’ en ‘Amarillo’, daar voorgoed de ogen.” Albert West zong in 1981 een zogeheten station-song voor omroep Veronica op Hilversum 1 (komt naar je toe). Het was een resing op zijn single Girls and cadillacs. Onlangs kreeg hij deze jingle nog door een fan toegestuurd, en hij vond het prachtig dat dit nog bewaard was gebleven. Als klein eerbetoon laten we op deze plek die jingle nog even horen. (Dank aan Edwin van Loon).