Probe-Score: the lost jingles

Probe Score - Studio 1 004

Probe Score - Studio 1 012

Probe Score - Ben Bode 00123.05.2015 – Ze zaten in Den Haag en maakten heel veel jingles, veel kwam sindsdien op de plank, maar daar is het nu weer vanaf gehaald. Want Ben Bode van Probe Score is een actief baasje op Youtube, bijna elke week komt er wel wat bij op YOUTUBE en daar zit leuk spul tussen. Want in het immense pand aan de Boven Nieuwstraat in Den Haag zat ook de landstudio van Radio Caroline in 1979 en 1980, en het was min of meer het hoofdkwartier van Probe Score - Studio 1 011Radio Paradijs, de zeezender die in 1981 probeerde een nieuw publiek te bereiken, maar al na de eerste testuitzendingen door de marine werd binnengesleept. Ben is af en toe prettig gestoord en er is altijd wel wat te beleven op zijn site, recentelijk berichtten we nog over zijn zee zonder zendschepen: een trits aan jinglemedleys van zeezenders die al lang niet meer onder ons zijn, begeleid door beelden van een kabbelende en een erg lege zee. Ben was zo vriendelijk om foto’s toe te sturen van de hoogtijdagen van zijn jinglefirma. Je kunt aan de foto’s zien dat er veel werd gelachen. Dankjewel Ben, en blijf blachen, hè.

Probe Score - Koortje 002