1e jingle-item Soulshow Radio een feit

NIEUW Genootschap - Dubbel logo soulshow KLEINJan Bustin14.05.2015 – We zijn er blij mee en trots op: het eerste jingle-item op Soulshow Radio is een feit. Jingle-fan Jan Bustin is er in ieder geval helemaal klaar voor, zo liet hij vandaag per mail weten (zie afbeelding met cassette). Klaar om het eerste jingle-item op te nemen. Hopelijk niet met een cassetterecorder.
Vanavond heeft initiatiefnemer en DJ Ferry Maat – op de tweede dag van zijn nieuwe radiostation – het eerste jingle-item uitgezonden. Dat gebeurde om half tien in de eerste (semi-) live Soulshow, die vanaf nu steevast op donderdagavond geprogrammeerd staat. In het jingle-item waren jingles te horen van bijna alle radiostations waarop de Soulshow ooit te horen is geweest. Jingleweb, de makers van deze website én van het Jingle-item, zien dat als ode aan Ferry, Soulshow Radio én het jingle-item zelf, een rubriek die voor het eerst werd uitgezonden op TROS Radio Hilversum 3 tussen 1975 en 1977.
De eerste aflevering van de rubriek het jingle-item hebben we online gezet. We weten nog niet of we dat met alle afleveringen doen, dat hangt af van jullie reacties. Laat maar weten!