Een zee zonder zendschip

empty sea

12.04.2017 – Panta Rhei, alles stroomt, het water met zijn levenskracht is altijd in beweging. Hoe zen kun je worden op een zondagmiddag waarop de zon schijnt? Ben Bode, de kapitein achter Radio Paradijs, en stiekem een groot zeezenderfan, werkt op Youtube met Ton Polderman aan een reeks, die “zee zonder zendschip” heet. Eigenlijk zijn het dus zen-schepen. Er zijn al afleveringen met Radio Delmare en Radio Caroline, Atlantis en andere zenders die ons zo droef zijn ontvallen. En er komt er nog eentje met Radio Monique. De voortkabbelende zee (we schatten de wind op hooguit kracht twee à drie) in beeld wordt door Bode steeds omlijst met jingles en fragmenten. Dan veren wij natuurlijk bij Jingleweb direct met interesse op. Begin HIER maar te kijken en te luisteren, dan dobberen de andere afleveringen vanzelf voorbij.