Jingle item terug in de SoulShow ?

De studio van Soulshow Radio in wording03.04.2015Ferry Maat - foto E de Boer – Ferry Maat is bezig met het opzetten van een online radiostation: Soulshow Radio. Dat heeft hij desgevraagd aan Jingleweb bevestigd. De startdatum van het radiostation is nog niet bekend. Wel dat het een station gaat worden met Soulshow Classics aangevuld met nieuwe muziek die daarbij past. Ferry gaat er van uit dat ook de donderdagavond-versie van de Soulshow terug komt, aangevuld met nieuwe releases en verzoekjes. “Op dit moment ben ik druk met het inladen en behandelen van de tracks en met processing”, aldus Ferry.
Een onderdeel van de Soulshow was halverwege de jaren ’70 het jingle-item. Dat werd uitgezonden vanaf donderdag 20 november 1975 tot en met medio 1977. Hij draaide in die rubriek steevast “een minuut jingles met ‘witjes’ ertussen, en zonder er doorheen te praten”, zoals Maat het zelf destijds omschreef. Als je wilt dat het jingle-item terugkeert, laat dan HIER van je horen met een simpel JA. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat het jingle-item straks te horen is op Soulshow Radio van Ferry Maat.
Ferry Maat stopte in augustus 2013 met de Soulshow nadat het programma achtereenvolgens te horen was op Radio Noordzee Internationaal, de TROS, ABC Suriname, Radio 10, Hitradio, Radio 538, Radio Veronica Arrow Jazz FM en Sublime FM. (foto studio: Ferry Maat.)