Top Format en jingles voor de buren

Screenshot Jouw FMvierkante logo TF27.03.2015 – Wat hebben Top Format en Bruno Mars gemeen? Ze zijn allebei te horen in You 2015. Dat is de naam van het nieuwe jinglepakket dat Top Format in Haarlem heeft gemaakt voor Jouw FM. Het gaat om custom jingles voor dit lokale station dat uitzendt in de regio Kennemerland, dus Haarlem, Bloemendaal en omstreken. Zo’n beetje de buren van Top Format dus. Lekkere strakke koortjes in deze jingles, waarvan er in de basis 8 zijn gemaakt: een Top of the hour, een Top of the half hour en 6 main jingles. En dan ook nog in full version versies, shotguns en alternate mixes. Er is hoorbaar veel werk gestoken in de nabewerking. Fijn hoor…! In de demo zit verder een heerlijke mix van een full version jingle en Uptown Funk van Bruno Mars & Mark Ronson, ook al zo’n lekker werkje. Hier worden wij van WC Eend wel blij van. Slogan van alle jingles: Jouw muziek, jouw nieuws, jouw FM. Alle losse cuts én de demo zijn HIER te horen.