Tring-lingeling, Veronicajingles zijn klaar

Veronica  - De hits van je leven26.02.2015. Veronica – je geld of je leven! is de nieuwe slogan van Radio Veronica, ach nee, we kijken helemaal verkeerd, waar ligt de varifocusbril? De nieuwe slogan moet zijn: Veronica, de hits van je leven. Als sinds januari is er gesleuteld aan het nieuwe jinglepakket dat de luisteraar een goed gevoel moet meegeven, het is nu bijna maart en ze zijn klaar en in vol gebruik, meldt maker TOP FORMAT op FACEBOOK. En bij een eerder bericht staat nu een link om het allemaal te horen ook. Het is zowel een deugd als een ondeugd, dat je heden ten dage veel kunt meekijken bij de productie van jingles en zelfs halverwege al kunt meeluisteren. Zo meldde Jingleweb al dat er plannen waren, dat Top Format ze ging maken, dat er daadwerkelijk werd gezongen, hoe het halverwege de mix zou klinken, hoe de eerste selectie daadwerkelijk klonk en hoe ze nu allemáál klinken. Enfin, als Jingleweb hebben we de plicht jegens God, koning en vaderland daarmee naar behoren gedaan.