De jingles van de Tee-Set

Tee-Set - foto ANP03.02.2015 – De Tee-Set. Vijftiger-plussers kennen de Nederlandse band van zanger Peter Tetteroo van hits als Ma Belle Amie en She Likes Weeds. De band uit Delft werd in 1965 opgericht door eerder genoemde Peter Tetteroo (overleden in 2000), Gerard Romeyn, Polle Eduard en Carry Janssen en verkocht in totaal 5 miljoen platen. Kom daar nog maar eens om! Wat ons betreft was één van de leukere hits ook het eerste plaatje van de groep, Early in the morning.
Tee-Set hoesOnlangs verscheen een 4-CD-box getiteld Mythology, met daarop 95 hits en … 4 jingles van de Tee-Set. Want zoals elke popgroep nu ook doet, speelde toen ook de Tee-Set jingles in voor de populaire radiostations; toen Radio Veronica, Hilversum 3 en in dit geval blijkbaar ook Radio Mi Amigo en Radio Benidorm. In deze demo hoor je de 4 jingles uit de 4-CD-box: een jingle voor Peter Dieckmann van Radio Benidorm (op A whiter shade of pale), een Kerst/Oud & Nieuw jingle voor Radio Veronica en 2 jingles voor Radio Mi Amigo, waarvan de laatste voor DJ Joop Verhoof.