Dickens bij S2Blue

S2blue - Greenbank Road

01.02.2015 – Engeland zucht deze weken onder steeds nieuwe pakken sneeuw. Dat zal ze leren, als ze maar steeds de euro niet omhelsen. S2Blue - Looks in 2015Jinglebedrijf S2Blue zette deze foto van het fraaie gebouw op hun eigen Facebook, en daar maken ze hun jingles voor de hele UK. Voorheen was het ’t hoofdkwartier van Alfasound. Ze zitten in de voormalige St. Martin’s jongensschool. Neergezet in de tijd van Dickens. En ach, zeg zelf: dit is toch ook een plaatje à la Dickens.

Anton Pieck had er het water van in zijn mond gekregen. We hebben wel een beetje gesmokkeld trouwens, en een geparkeerde auto weggeboend (kijk maar naar het origineel op FACEBOOK), maar zie dat maar als een service van de zaak, en een illusie moet je niet verstoren. Geheel in tegenstelling tot het romantische onderkomen heeft het bedrijf net z’n eigen lay-out veranderd. Nog strakker dan het al was. Nóg strakker?