De grafsteen van een jinglemaker

Graf William B Tanner v101.12.2014 – Het moet niet gekker worden. Hadden we het eerder deze week op deze pagina over de eerste foto’s die opdoken uit de Tanner-studio’s (zie hieronder), vandaag ontdekten we dat zelfs het graf van oprichter William B. Tanner (vandaag precies 9 jaar geleden overleden) ook een eigen webpagina heeft op de site met de markante naam Findagrave (Vindeengraf). Het graf van de multimiljonair ligt op het Memorial Park Cemetery in Memphis, de stad waar hij groot werd, maar ook diep zonk. Volgens de webpagina verdiende William met de verkoop van zijn bedrijf in 1982 maar liefst 40 miljoen Dollar. Maar hij zat ook twee jaar vast wegens fraude en belastingontduiking. Voor wie het wil weten: zijn grafnummer is # 31712531. En o ja, er liggen twee mensen op de begraafplaats met dezelfde naam William B. Tanner. Het is ons niet bekend of de beide heren familie van elkaar waren.