Word huurder bij PAMS

pams 002

05.11.2014 – Het wil maar niet vlotten met het vinden van huurders of kopers voor het voormalige jinglegebouwtje van PAMS aan de 4141 Office PAMS 001Parkway in Dallas. Fanaten koesteren dit adres, waar legendarische jingles werden gemaakt voor honderden stations in de hele wereld. Zoals Radio London, Swinging Radio England en de BBC. Jinglebedrijf Thompson Creative was er twaalf jaar geleden ingetrokken, maar ging in 2010 ter ziele. Daarna stond het lang te koop, de vraagprijs daalde van 1,3 naar net onder de miljoen dollar. Sindsdien worden ook losse kamers verhuurd en is 4141 Office Parkway een bedrijfs-verzamelgebouwtje geworden voor jonge starters. Maar daar gaat het niet goed mee, of juist héél goed. Hoe ook, de meesten vertrekken binnen een jaar alweer en dus is de helft van de ‘suites’ (zoals eenvoudige hokjes in Amerika altijd deftig op postpapier en op internet worden genoemd) weer te huur. Voor nog geen 4 dollar per vierkante meter per maand kun je er terecht. Geen geld. Maar gegadigden dienden zich nog niet aan, en zodoende maakt het gebouwtje een ontzielde indruk.

pams 003