Jinglesfactory jingles voor Zack FM

Zack FM rood31.10.2014 – Wij jinglefans, en daar rekenen we onze lezers ook toe, kennen zeer waarschijnlijk Zack Hernandez, één van de beste jingleverkopers bij William B. Tanner in Memphis, USA. Radiofans kennen ook Zack Laurence als maker van enkele mooie radiotunes (A taste of honey, Sinful). En misschien kennen sommige van jullie ook wel radio- en jinglefreak Niels Zack. Wat de overeenkomst tussen hen allen is? Inderdaad: de naam Zack. Maar wie kent Zack FM? Wij kenden het in ieder geval niet. Blijkt het een naam te zijn van een radiostation in Suffol, het Verenigd Koninkrijk dus. Met muziek van – pakweg – Lionel Richie, Phil Collins, Yazz, Queen, Cliff Richard, Kim Wilde, Dire Straits, Bruce Springsteen, Robert Palmer, Tom Petty, REO Speedwagon, Roxette, Spandau Ballet, en nog veel meer. En jinglebedrijf Jinglesfactory in Milaan, Italië, mocht de jingles maken. Het werd een resing van het custom NBC pakket. Hoor ze hier.