NOVAZ bedient Zaanradio met jingles

Logo Novaz Media

05.09.2014 – Zaanradio startte afgelopen maandag met nieuwe vormgeving van NOVAZ. Ze kozen voor het pakket ‘Elite Radio’. Met nieuws, weer, verkeer, basic id’s, ramps en shotguns. Beluisteren kan hier.
Verder heeft NOVAZ nu ook een aparte ‘DJ Drops’ afdeling op de website. Veel Producers, DJ’s en platenlabels hebben hun eigen radioshow. NOVAZ voorziet enkele van de grootste namen uit de dance industrie inmiddels van vormgeving. De shows hebben wekelijks miljoenen luisteraars online, via sateliet radio op Sirius XM, en on air op station als SLAM!FM. De laatste toevoeging is voor de Nederlandse DJ en producer D-Wayne.
En een leuk project voor 40 UP. Dit 40 UP is een initiatief van Harry de Winter. Hij baalde ervan dat er in Amsterdam bijna nergens meer gedanst werd door 40-plussers. Inmiddels verspreidt 40 UP zich niet alleen via de feesten maar nu ook met twee eigen radiozenders: 40 UP Party en 40 UP Listen to the music. NOVAZ verzorgde de vormgeving van deze 2 stations. Volwassen, eigen, en ánders! Goed idee hoor. (bron: NOVAZ)