CBS-FM aan top in New York

Advertentie WCBS-FM met Bruce Morrow08.08.2014 – De classic hits-zender (W)CBS-FM 101.1 is in New York het best beluisterde radiostation, meldt Radio.nl. Het oldies-station stond bjina een jaar lang op 2. Die plaats wordt nu ingenomen door 106.7 Lite FM (WLTW), de derde plaats wordt gedeeld tussen urbanzender WBLS 107.5 en de hitzender Z100 (WHTZ). De cijfers van CBS-FM stegen de laatste maanden vooral door het aantrekken van Scott Shannon als nieuwe ochtendjock. De ochtendshow van Shannon staat al in de top drie van best beluisterde programma’s op weg naar het werk. Daarnaast heeft CBS-FM ook een verjongingskuur ondergaan. De meeste jaren ’60 hits zijn van de playlist verdwenen. In plaats hiervan worden meer hits uit de jaren ’80 gedraaid.
Lyricksheet JAM Do it again geelLaat de JAM-demo “Do it again” voor CBS-FM in New York nou net een van onze favoriete jinglepakketten zijn. Er is een geweldige radiofonische demo voor gemaakt met DJ Cousin’ Bruce (Bruce Morrow) onder het motto ‘Fun moet weer terug op de radio’. Tijdloze JAM jingles die door meer dan 100 stations zijn verkocht. En terecht.