ALLE jingles van Q-Music in beeld

Q Music Studio - 130.07.2014 – Google Maps is fantastisch. Tot zover geen nieuws, laat staan over jingles. Maar de See Inside optie van Google Maps is nog veel mooier. Het biedt niet alleen een blik aan de binnenkant van een gebouw, maar soms veel verder dan dat. Soms tot in een radiostudio. En soms nog verder, tot op het beeldscherm met de jingles. Neem nou Q-Music in Amsterdam. Dat gaf aan Google (blijkbaar) toestemming om tijdens het programma van Wouter van der Goes in november 2013 een aantal foto’s te maken voor See Inside.
Q Music Studio - 2Leuk om te zien hoe de studio eruit ziet, als je daar nog nooit geweest bent. De zitjes, de verlichting, de kleuren , de foto’s aan de muren, de apparatuur en natuurlijk de mensen. Maar wie goed kijkt en inzoomt, kan ook zomaar mee kijken in de digitale jinglemachine van het radiostation. En dan zie je zomaar ALLE jingles van Q-Music in beeld. Lees maar mee: het mapje JINGLES bevat 15 items: TOTH’s (de uuropeners), nieuwsvormgeving,  acties (onder meer Het Geluid 2013, Q-live-tickets en The Qube), en de stations- en programma-jingles zelf van Brandy in Brussel (ingedeeld in full sings, shotguns, singsweeps, ramps, beds, backsells, promo’s, cups (?), i-tunes top 3, en jockbeds). Klik op beide foto’s voor een vergroting. De volgende stap is natuurlijk dat we vanuit deze foto de jingles ook kunnen laten horen. Zodra dat het geval is, lees je dat natuurlijk als eerste op Jingleweb. En inderdaad: Q is good for you!