Wise Buddah bedient Zuid Ierland

WLR06.07.2014Wise Buddah in Londen heeft niet alleen recent jingles geleverd aan het Nederlandse 538, maar ook aan Cork FM, in het zuiden van Ierland. Ook de lokale zusterstations C103 in hetzelfde Cork en WLR FM in het nabij gelegen Waterford kregen dezelfde jingles. Alles werd ingezongen op het oorspronkelijke 94,3 RS2 pakket uit juni 2014, kersvers dus. Het is de tweede keer dat de Cork-familie in Londen aanklopte voor frisse vormgeving. Dit nieuwe pakket bestaat uit ramps, shotguns, show openers, information elements, 2 snelle jingles, 3 medium en 2 slow jingles. Ach, luister zelf. Enneeuuuh, waar we eerder deze week schreven dat WLS oorspronkelijk begon als zender voor boeren zien we aan de website van het lokale WLR in Cork dat ook hier goed geboerd wordt. Voor ons ziet het er en beetje als Boer zoekt vrouw uit.