Toppop CD/DVD op Radio 5

Radio 5 - Techniek 002Radio 5 - Microfoon 00328.06.2014 – De media-aandacht voor Toppop blijft en de CD & DVD die het Genootschap er samen met Beeld en Geluid van maakte. Jan Rietman besteedde er vanmorgen samen met Jelle Boonstra van jingleweb aandacht aan. Op Radio 5 Nostalgia. De uitzending van Wekker-wakker was evenwel al voor acht uur ’s morgens en we vrezen dat de doelgroep, de liefhebbers van jingles en tunes, nog niet geheel vief met een beschuitje vol aardbeien, een kop koffie, de ochtendkrant reeds opengevouwen en de radio aan aan tafel heeft gezeten. Vandaar deze handzame LINK naar de uitzending. Jan Rietman is een muzikant en dus ook uit die kijkhoek geïnteresseerd in de tunes die Tonny Eyk, TM en Bas Westerweel voor het programma maakten. En die nog steeds staan als een huis. Wie dit alles heeft gemist en de nieuwe CD/DVD nog niet heeft gezien? LEES HIER er meer over.