Jon Wolfert geeft les in … jingles

Jon Wolfert geeft les - bron Jon Wolfert08-05-2014 – Jon Wolfert, baas van jingleproducent JAM Creative Productions in Dallas, heeft gisteren een voordracht gehouden op een school in Frisco, Texas. Een uur lang heeft hij met 5e-jaars leerlingen van de Phillips Elementary school gepraat over radio, muziek en … jingles. En hij had er blijkbaar schik in, zo spreekt uit zijn bericht op Facebook. En de kids ook. Ze kregen een video te zien over een jinglesessie en luisterden naar enkele jingles (die ze herkenden) van lokale radiostations. “Ze leken er echt interesse in te hebben”, zo schrijft Wolfert op zijn Facebookpagina.  “Leuk om weer even terug op school te zijn. Bovendien: de kinderen waren een uurtje buiten de klas en ik was een uurtje buiten kantoor. Goeie deal toch?”, aldus Wolfert. Geinig toch..?