Offshore days is weer uitgebreider

Offshore daysRadio Nord schip 00407.05.2014 – Het moest gewoon weer eens gebeuren: Jingleweb heeft de unieke series fotos van de offshore jaren verder uitgebreid. Het gaat bij ons nooit zo per kilo of per ton, maar per ons, maar dat zijn wel meteen de onsjes voor de fijnproever. KLIK snel voor bijzondere foto’s, die zeldzaam zijn, letterlijk soms nog nooit vertoond: het schip van Radio Nord in een Belgische haven Radio London - Aankomst 1964als stop op de reis tussen Zweden en Galveston in de VS. Een persfoto van de Radio London, nadat ze nog maar net voor anker waren gegaan in de Theems- monding. Advertenties van apparatuur die Radio Nord, Caroline en het REM-eiland gebruikten, súper modern in die dagen. Een foto van Reg Calvert (manager van Screaming Lord Sutch) op de dag dat Radio Sutch van wal stak. Een foto van de Voice of Peace in New York. Van Radio Hauraki, met vlaggetjes en het verhaal van hen aan land, met een vergunning. Enfin, kijk zelf maar.

Hauraki-vlaggetjes-759x1024