Top Format gaat opnieuw voor soul

Corne Klijn tijdens Soul Sensations op maandagavond 31 maart 201431.03.2014 – Radio 6. Daar kunnen we niet genoeg naar luisteren. En jingles? Daar kunnen we niet genoeg naar luisteren. Wat is er dan leuker dan te berichten over de jingles van Top Format voor het programma Soul Sensations van Corné Klijn? Corné Klijn, die bij het schrijven van dit artikeltje Nothing but a heartache van The Flirtations draait. Dan ben je toch happy? Al enkele weken zijn de jingles op zender, maar nog steeds de moeite waard om hier te belichten. Zes jingles die elk ook in een ramp-version verkrijgbaar zijn. Op de Top Format site zijn alle 12 cuts los te horen. Je kunt ook de demo beluisteren.
Soul sensation(s) is overigens in de jinglewereld geen onbekende kreet. Ferry Maat gebruikte vroeger in zijn Soulshow jingles uit de Tanner-serie Black Radio met als tekst ” Soul Sensation”. Die zetten we ook nog wel een keer online.