Brandy ook intro into jingles

Brandy op Soundcloud26.03.2014 – Introjingles bestaan er al heel lang. Introjingles zijn jingles, die acapella worden ingezongen op intro’s van beroemde platen. Bij elk jinglebedrijf heten ze anders: introducks, power intro’s, sono intro’s, etc. Onlangs konden we op Jingleweb nog melden dat Reelworld ze ook heeft gemaakt. Brandy is nu ook ‘aan de’  into jingles. Zij noemen deze Power Classics. En die willen we toch even aan je laten horen, want bevallen ons zeer. Vooral de introjingles op David Bowie (Let’s dance) en Abba (Dancing queen) vinden wij behoorlijk geslaagd. Maar er zitten veel meer lekkere cuts tussen. De vondst Sweet dreams are made of hits (natuurlijk op Sweet dreams are made of this van de Eurythmics) beschouwen wij als wij een toppertje. Complimenten aan de kok. Ach, luister en oordeel zelf!