Charivari haalt jingles in Hilversum

Charivari13.03.2014 – PURE Jingles in Hilversum heeft de nieuwe jingles gemaakt voor Radio Charivari in Würzburg, Duitsland. Charivari gaat als radiostation al jaren mee, sinds een tijdje laten zij hun jingles maken bij PURE. Slogan van deze set nieuwe jingles: MainFrankens Kult Radio. De jingles zijn opgewekt van toon. Luister maar. Enig idee trouwens wat Charivari betekent? Nee, wij ook niet. En dus neusden wij even rond op de Duitse Wikipedia. Charivari staat voor Durcheinander, Wirrwarr, Gewirr, Mischmasch (door elkaar, wirwar, mix). En een charivari is ook een traditionele halsketting die vroeger in Beieren gedragen werd. En omdat het AC-format van Charivari een wat vrouwelijker luisteraarsprofiel heeft, is het dus wel een passende naam. Ach, luister zelf.