Website TM Studios in het nieuw

TM Stuios - Power of sound 2014

11.03.2014 – Het is lente, en dan steekt men zichzelf over het algemeen graag in het nieuw. Zo ook de TM Studios in Dallas, het jinglebedrijf met een inmiddels 40-jarige ervaring in het maken van commercials en radiojingles. De website is vernieuwd en er is weer wat meer te horen en te zien. De Amerikanen zijn altijd gek op quotes, en de vice president van het jingle zingen, Greg Clancy, geeft er eentje: “ons werk is op zeven continenten te horen” zegt hij, “zelfs op de Antarctica”. Daar zouden we best een bewijzen van willen zien. Of horen. Dat lijkt ons cool.

TMstudios 2014

De nieuwe site van TM Studios doet overigens voorkomen alsof er een stuk of 40 nieuwe jingledemo’s zijn, wij tellen er 10: Alloy, Buz’n Country, Complete hitradio, Cozy, Capital News, FM100, K9 Country, The New K-hits, The New Kool, US Country en WBBM 2014. Die laatste is – voor zover wij weten – de eerste uit dit kalenderjaar 2014. Vermeldenswaardig uit die lijst is verder ook Complete Hitradio, het nieuwe pakket voor onder meer WPLJ in New York (evenals AMP in Toronto en WPRO in Providence). In dat pakket de eerste jingles voor de Todd-Show, de ochtendshow van WPLJ zonder Scott Shannon, waarover wij enkele dagen geleden publiceerden op Jingleweb.