Rockzender P6 scoort PURE jingles

Een reclame-uiting van P627.02.2014 – Klassiekers van bands als Thin Lizzy, Iron Maiden, Pink Floyd en Metallica, maar ook de beste rockhits van de laatste tien jaar. Dat is kort beschreven de playlist van het nieuwe Noorse rockstation P6. Terwijl wij dachten dat het een nieuwe uitbreiding van de parkeerfaciliteiten op Schiphol was…. De nieuwe jingles voor P6 zijn ontwikkeld aan de Lindenheuvel 3 in Hilversum, waar het jinglebedrijf PURE Jingles is gevestigd. P6 kwam in Hilversum, omdat het zusterstation P5 Hits er ook al jingles had gekocht. Het Noorse radiopubliek is volgens programmaleider Espen Thorpe niet gewend aan gezongen jingles op een rockstation, onze keuze komt dus verrassend over. Tel daarbij de mannelijke leadzang op, en je hebt een redelijke beschrijving van het eindresultaat. Ach, luister zelf.